Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ichigo 100%


Ichigo που σημαίνει φράουλα. Δημιουργός του h Kawashita Mizuki.
To Ichigo 100% είναι ένα manga το οποίο έχει σαν κεντρικό ήρωα τον Junpei Manaka. Κάποια μέρα πάει στη ταράτσα του σχολείου του για να δει την θέα της περιοχής του αλλά κάποια στιγμή πέφτει πάνω του μια κοπέλα και από τύχη καταφέρνει να δει το εσωρουχό της που είχε φράουλες επάνω. Ως μοναδικό στοιχείο αυτό ο Junpei ψάχνει να βρει την κοπέλα στη ταράτσα σκεφτόμενος ότι η συγκεκριμένη σκηνή θα ήταν ωραία να μπει σε ταινία (ο Junpei θέλει να γίνει σκηνοθέτης).
Όταν τελικά τη βρίσκει, εκτός του ότι είναι μια όμορφη κοπέλα αλλά ανακαλύπτει ότι είναι και συμμαθήτριά του, τότε ξεκινάει μια φιλία και συνεχώς προστήθονται καινούργια πρόσωπα στη παρέα.

Το manga χαρακτηρίζεται ως: Shounen, Harem, comedy, ecchi, romance, anime.
Προσωπικά, το ichigo, μου φάνηκε καλό και από άποψη σχεδίου και αστείου και καταστάσεων, αλλά ήταν κουραστικό ως προς την επανάληψη. Ως κλασσικό harem manga υπάρχουν κοπέλες που την πέφτουν στον κεντρικό ήρωα καλό μεν, αλλά το θέμα με τον κεντρικο πρωταγωνιστή να σκέφτεται συνεχώς "α! μην το κάνω αυτό διότι δεν είναι σωστό" και ξανά τα ίδια καταντάει πολύ βαρετό. Υπάρχουν κλασσικά σε τέτοιου είδους Manga τα κορίτσια με τα πολύ μεγάλα στήθη και κλασσικά κάποια που είναι φυσιολογική. Υπάρχει αρκετό fanservice. Σε γενικές γραμμές όποιος θέλει να το διαβάσει για να γελάσει και να περάσει ευχάριστα την ώρα του να το κάνει, έχει πλάκα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου