Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Umi no Misaki

Δημιουργός αυτού του manga είναι ο/η Fumizuki Kou.
H ιστορία μας ξεκινάει όταν ο Nagi Goto πηγαίνει στο νησί Οkitsushima. Όταν κατεβαίνει από το καράβι συναντά μια κοπέλα, την Νarumi Shizuku και της ζητάει κατευθύνσεις για ένα συγκεκριμένο μέρος που θέλει να πάει, στο "Ακρωτήρι του Ωκεανού". Αυτή ήταν μια σύντομη συνάντηση, αλλά η μοίρα δεν ήθελε να είναι τόσο σύντομη.
Ο Nagi είχε μετακομίσει στο νησί, αλλά δυστυχώς δεν ήξερε τίποτα για το νησί και τους κατοίκους του και πόσο μάλλον για τις παραδόσεις του νησιού. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι συμμαθητής με την Shizuku και την φωνάζει με το όνομά της εκείνη του φέρετε ψυχρά και έρχεται αντιμέτωπος με την Karin(τη γειτόνισσά του) και την Soyogi. Η Karin του ζητά συγγνώμη για την συμπεριφορά τους και τον καλεί σε μια τελετή του νησιού που κανονικά δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι που δεν είναι ντόπιοι. Από περιέργεια ο Nagi παει στην τελετουργεία και προς μεγάλη του έκπληξη βλέπει ότι οι "Ιέριες", που λατρεύονται σαν να ήταν Θεές, είναι η Shizuku, η Soyogi και η Karin. Τώρα τι ρόλο παίζει ο Nagi σε όλο αυτό το σκηνικό; Η απάντηση είναι: Πολύ μεγάλο....για τη συνέχεια.....διαβάστε το.

Το είδος του manga είναι: Harem , Seinen, Romance, Ecchi, Comedy
Είναι ένα πολύ καλό manga με πολύ όμορφο σχέδιο, έχει αρκετά γρήγορη εξέλιξη και είναι γεμάτο αγωνία και απροόπτα, αλλά για τους λάτρεις του είδους είναι επίσης ένα πολύ καλό romance manga. Προσωπικά θα προσθετα και το Slice of Life στο είδος του manga διότι δείχνει τη καθημερινή ζωή των ιέριων και του Nagi. Αν και γενικώς θα ήταν το όνειρο κάθε άντρα αν συνέβαινε στα αλήθεια ότι συμβαίνει εκεί μέσα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου