Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Kurozuka


Λοιπόν παιδιά, σήμερα θα σας μιλήσω για ένα καινούργιο manga το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου (μόλις εχθές). Το Kurozuka το έγραψε ο Yumemakura Baku και το σχεδιάσε ο Noguchi Takashi.
Η ιστορία ξεκινά με τον Yoshitsune και τον ακόλουθό του να προσπάθούν να ξεφύγουν από τον αδερφό του Yoshitsune που ανέβηκε πρόσφατα στο θρόνο. Καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους συναντούν, μέσα στο δάσος, μια καλύβα με μοναδικό ένοικο μια κοπέλα ονόματι, Kuromitsu. Εξηγούν στη κοπέλα ότι είναι ταξιδιώτες και θέλουν να ξεκουραστούν. Η κοπέλα χωρίς κανένα αντάλλαγμα, παρά μόνο αν της έδιναν το λόγο τους ότι δεν θα μπούν στο δωμάτιό της για κανέναν λόγο, θα τους άφηνε να μείνουν για όσο ήθελαν. Τι μυστηκό κρύβει η κοπέλα?Τι να υπάρχει άραγε στο δωμάτιό της που δεν κάνει να δουν? Θα κρατήσουν το λόγους οι δύο άντρες?

Ένα θα πω για αυτό το manga παιδιά. ΦΟΒΕΡΟ!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!
Στην αρχή ίσως μπερδευτήτε λίγο με την υπόθεση, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεται τι γίνεται.
Αν και διάβασα μόνο τα πρώτα 8 κεφάλαια, η σειρά, για όποιον θελήση να τη διαβάσει, είναι ολοκληρωμένη. Προσοχή υπάρχει πολύ βία και αίμα, όπως και πολύ γυμνό που δεν αφήνει περιθώρια στη φαντασία.
Το είδος του manga είναι: Seinen, Mature, Action, Horror, Sci-fi, Supernatural.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου